Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...