Posledních 5 kusů skladem
Datum dostupnosti:
pravý zelený práškový čaj
I když je původně Matcha japonským ceremoniálním čajem, má tato prémiová čínská varianta vysoké ambice v chuti i účincích na lidský organizmus. Produkuje se tradičním japonským stylem v okolí městečka Shao Xing v provincii Zhejiang. Pro svoji výraznou sladkost je tou pravou volbou nejen pro ty, kdo s čajem Matcha chtějí právě začít, ale i pro ostatní čajové nadšence. Ve vůni i chuti čajového nálevu dominuje výrazná sladkost mladého hrášku a čerstvých vlašských oříšků.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
Střední
pravý zelený práškový čaj
I když je původně Matcha japonským ceremoniálním čajem, má tato prémiová čínská varianta vysoké ambice v chuti i účincích na lidský organizmus. Produkuje se tradičním japonským stylem v okolí městečka Shao Xing v provincii Zhejiang. Pro svoji výraznou sladkost je tou pravou volbou nejen pro ty, kdo s čajem Matcha chtějí právě začít, ale i pro ostatní čajové nadšence. Ve vůni i chuti čajového nálevu dominuje výrazná sladkost mladého hrášku a čerstvých vlašských oříšků.
Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80° C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
Střední
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...