Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika).
Čokoláda 78 % (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, vanilkový lusk), pražená zrnková káva (arabika). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2380 kJ/ 568 kcal, tuky 38 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g), sacharidy 47 g (z toho cukry 32 g), bílkoviny 9 g, sůl 0 g.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Patříte mezi milovníky kávy i čokolády? Pak je pro vás tato lahůdka jasnou volbou. Podlehněte lahodné chuti kávových zrn v hořké čokoládě. Tato kombinace vám zaručeně zvedne náladu.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.