Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Hoja Blanca je kooperace, která se snaží pomáhat s čištěním a prodejem kávy drobným pěstitelům ve velmi nedostupné oblasti Cuilco v departementu Huehuetenango. Káva z tohoto regionu patří k tomu nejlepšímu, co Guatemal...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...