Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Elixír z aronie se vyrábí macerací plodů aronie ve velejemném obilném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody aronie odfiltrovány, a díky vysokému obsahu přírodních barviv v původních plodech zůstává barva rubínově červená až temně fialová. Díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová vysoký obsah cenných látek, především vitamínu C a P. Šťáva z aronie, která se lidově nazývá černý jeřáb, je silným antioxidantem. Snižuje únavu a celkové vyčerpání organismu, zlepšuje paměť a posiluje imunitní systém. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Je těžké odolat čerstvě praženým mandlím v bílé krémové čokoládě posypané chutnou skořicí. Této čokoládové pochoutky se nebudete moct nabažit. Kombinace křupavých mandlí a sametové bílé čokolády s energizující skořicí je delikátní odměnou pro vaše chuťové buňky.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu dodává karamelizace. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.