Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma karamelu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamel (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma karamelu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamel (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tě...
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tě...
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo....
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo....
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...