Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombinaci s meruňkovou notou.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Nízký
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombinaci s meruňkovou notou.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Nízký
Pouze z prvotřídních čajů se květy jasmínu opatrně vybírají stejně jako u tohoto druhu. Kvalita jasmínového čaje se určuje kvalitou zeleného čaje a účinností aromatizace. Výborný zelený čaj mistrně ochucený jasmínovými květy.
Pouze z prvotřídních čajů se květy jasmínu opatrně vybírají stejně jako u tohoto druhu. Kvalita jasmínového čaje se určuje kvalitou zeleného čaje a účinností aromatizace. Výborný zelený čaj mistrně ochucený jasmínovými květy.
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...