Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombinaci s meruňkovou notou.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Nízký
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombinaci s meruňkovou notou.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Nízký
Zlatobýl a lékořice přispívají k normální funkci močové soustavy. Vrbovka přispívá k normální funkci dolních močových cest. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Zlatobýl a lékořice přispívají k normální funkci močové soustavy. Vrbovka přispívá k normální funkci dolních močových cest. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.