Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Vydařená směs černých čajů z oblasti Ruhuna. Ve vůni i chuti nálevu ucítíte zralé banány a kakaové boby, v dochuti jemné citrusové tóny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Vydařená směs černých čajů z oblasti Ruhuna. Ve vůni i chuti nálevu ucítíte zralé banány a kakaové boby, v dochuti jemné citrusové tóny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...