Skladem
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma vaječného koňaku (1,6 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 38 kJ/ 9 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.4 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy ...
Vychutnejte si dokonalou chuť kávy bez složité přípravy. Vybrané druhy káv jsme nyní zabalili do kávových kapslí, které jsou ideální pro rychlou přípravu a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí. V kapslích najdete pouze kávy, které jsou pro tento druh přípravy ...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...