Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Japonská Sencha z ostrova Kjúšú, kterou její výrobce pojmenoval po známém románu Příběh prince Gendžiho (Genji). Pravidelné zelené lístky vytvářejí po zalití průzračný nálev. Vůně i chuť je lahodná a komplexní. Výraznou sladkostí připomíná cukrkandl, navíc se v ní objevuje i jemná oříšková nota doprovázená lehkou mléčnou dochutí.
vodou o teplotě 80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Zelený čaj.
Střední
Japonská Sencha z ostrova Kjúšú, kterou její výrobce pojmenoval po známém románu Příběh prince Gendžiho (Genji). Pravidelné zelené lístky vytvářejí po zalití průzračný nálev. Vůně i chuť je lahodná a komplexní. Výraznou sladkostí připomíná cukrkandl, navíc se v ní objevuje i jemná oříšková nota doprovázená lehkou mléčnou dochutí.
vodou o teplotě 80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Zelený čaj.
Střední
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Tato japonská Sencha pochází z prefektury Miyazaki. Svěží zelené jehličkovité lístky vytvářejí průzračný, světle zelený nálev. V chuti i vůni dominuje sladkost mladých lískových oříšků s jemnými smetanovými tóny.
Pravý zelený čaj Sencha s ochlazující letní chutí broskve a citronu.
Pravý zelený čaj Sencha s ochlazující letní chutí broskve a citronu.
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...