Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Kukicha ochucená květem a listem tradiční japonské třešně sakury. Kuki znamená stonek a napovídá, že pro tento čaj se zpracovávají pouze čajové větvičky a žebroví lístků. V chuti i vůni dominují třešně. Čaj je příjemně nasládlý a jemný.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý zelený čaj 96 %, květy a listy sakury (Prunus serrulata) 4 %.
Nízký
Kukicha ochucená květem a listem tradiční japonské třešně sakury. Kuki znamená stonek a napovídá, že pro tento čaj se zpracovávají pouze čajové větvičky a žebroví lístků. V chuti i vůni dominují třešně. Čaj je příjemně nasládlý a jemný.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý zelený čaj 96 %, květy a listy sakury (Prunus serrulata) 4 %.
Nízký
Ovocný čaj s jemně sladkou chutí jahod s notou ananasu.
Ovocný čaj s jemně sladkou chutí jahod s notou ananasu.
V horách provincie Fujian zahalených mlhou jsou časně zjara sbírány zelené čajové lístky, které jsou ručně svinuty do malých perel. Čirý nálev má svěží vůni a příchuť sladkých kaštanů. Phoenix Eyes patří mezi nejlepší čínské zelené čaje.
V horách provincie Fujian zahalených mlhou jsou časně zjara sbírány zelené čajové lístky, které jsou ručně svinuty do malých perel. Čirý nálev má svěží vůni a příchuť sladkých kaštanů. Phoenix Eyes patří mezi nejlepší čínské zelené čaje.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.