Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ve vůni naleznete zralé jahody a mléčnou čokoládu. Chuť třešní a jahod je intenzivní a vyvážená. Dochuť je dlouhotrvající a intenzivní, acidita delikátní, tělo plné.
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
50% Kolumbie La Alborada, 50% El Salvador El Profesor / Země: Kolumbie - El Salvador / Oblast: Quindio, Montenegro/Santa Ana Volcano / Nadmořská výška: 1250 m.n.m./1650 m.n.m.. / Farma: La Alborada/El Profesor / Farmář: David Barrios/Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: Washed/Honey / Odrůda: Caturra/Red a Yellow Bourbon, Typica /
Ve vůni naleznete zralé jahody a mléčnou čokoládu. Chuť třešní a jahod je intenzivní a vyvážená. Dochuť je dlouhotrvající a intenzivní, acidita delikátní, tělo plné.
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
50% Kolumbie La Alborada, 50% El Salvador El Profesor / Země: Kolumbie - El Salvador / Oblast: Quindio, Montenegro/Santa Ana Volcano / Nadmořská výška: 1250 m.n.m./1650 m.n.m.. / Farma: La Alborada/El Profesor / Farmář: David Barrios/Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: Washed/Honey / Odrůda: Caturra/Red a Yellow Bourbon, Typica /
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda. Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňko...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma likéru.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma likéru.