Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma mandlí a amaretta.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma mandlí a amaretta.
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...