Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Chuť i vůně kávy je intenzivní, s jasně ovocnou nótou. V chuti objevíte zralý červený rybíz, višně a v závěru sladký citrón. Acidita kávy je sladká, tělo vyvážené.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Země původu: Keňa / Oblast: Mt. Kenya, Centrální provincie / Nadmořská výška: 1760 m n.m / Farma: Kainamui / Farmář: Ricardo Alvarez / Metoda zpracování: promytá-washed / Odrůda: SL28 a SL32 / Nákup: Direct Trade /
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžet...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma likéru.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma likéru.
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.