Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni pro sušených švestkách. V chuti dominuje sladkost lučního medu, která zvolna přechází do pomerančových tónů a závěrečné švestkové dochuti. Obsahuje kofein.
15 g zalejeme půl litrem vody o teplotě 90 °C. Necháme luhovat 12-15 minut. Nezapomeňte vyzkoušet také studenou cascaru, podávanou s ledem a citrónem.
Země původu: Panama, Oblast: Boquete, Farmář: Graciano Cruz, Metoda zpracování: promytá/washed, Odrůda: Catuai Arabica, Nákup: Direct Trade Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 31 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1 g (z toho cukry 0,7 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Kávové zrnka se ukrývají ve sladké kávové třešni. Sušením těchto třešní vzniká cascara. Nápoj připravený z cascary má příjemně nasládlou vůni pro sušených švestkách. V chuti dominuje sladkost lučního medu, která zvolna přechází do pomerančových tónů a závěrečné švestkové dochuti. Obsahuje kofein.
15 g zalejeme půl litrem vody o teplotě 90 °C. Necháme luhovat 12-15 minut. Nezapomeňte vyzkoušet také studenou cascaru, podávanou s ledem a citrónem.
Země původu: Panama, Oblast: Boquete, Farmář: Graciano Cruz, Metoda zpracování: promytá/washed, Odrůda: Catuai Arabica, Nákup: Direct Trade Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 31 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1 g (z toho cukry 0,7 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků