Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Jarní zelený čaj z oblasti Enshi v provincii Hubei. Na jeho výrobu se použili pečlivě vybrané, rané čajové výhonky. Svěží, zelené, pravidelně rolované lístky s vysokým podílem stříbřitých pupenů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. Vůně i chuť je lehká, intenzivní, příjemně nasládlá po mandlovém mléku, zakončená tóny pražených kaštanů.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Zelený čaj.
Jarní zelený čaj z oblasti Enshi v provincii Hubei. Na jeho výrobu se použili pečlivě vybrané, rané čajové výhonky. Svěží, zelené, pravidelně rolované lístky s vysokým podílem stříbřitých pupenů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. Vůně i chuť je lehká, intenzivní, příjemně nasládlá po mandlovém mléku, zakončená tóny pražených kaštanů.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Zelený čaj.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.