Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Díky středním kyselým tónům kombinuje intenzitu a hořkost s ovocným nádechem a hojnou svěžestí . Odhaluje jemnou ovocnou vůni a typický nádech vanilky. Obsah kakaového másla 22 - 24 %.
kakaový prášek. Díky středním kyselým tónům kombinuje intenzitu a hořkost s ovocným nádechem a hojnou svěžestí . Odhaluje jemnou ovocnou vůni a typický nádech vanilky. Obsah kakaového másla 22 - 24 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1605 kJ/ 384 kcal, tuky 23 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14 g), sacharidy 8.8 g (z toho cukry 0,4 g), bílkoviny 19 g, sůl 0,04 g.
Díky středním kyselým tónům kombinuje intenzitu a hořkost s ovocným nádechem a hojnou svěžestí . Odhaluje jemnou ovocnou vůni a typický nádech vanilky. Obsah kakaového másla 22 - 24 %.
kakaový prášek. Díky středním kyselým tónům kombinuje intenzitu a hořkost s ovocným nádechem a hojnou svěžestí . Odhaluje jemnou ovocnou vůni a typický nádech vanilky. Obsah kakaového másla 22 - 24 %. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1605 kJ/ 384 kcal, tuky 23 g (z toho nasycené mastné kyseliny 14 g), sacharidy 8.8 g (z toho cukry 0,4 g), bílkoviny 19 g, sůl 0,04 g.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.