OXALIS Bonus klub

Kategorie

Věrnostní program OXALIS BONUS CLUB

Obecné informace

Program věrnostních karet OXALIS BONUS CLUB je věrnostní program pro zákazníky prodejen a e-shopu  OXALIS, spol. s r.o. (dále jen OXALIS).

Registrace na prodejně

Věrnostní karta s unikátním věrnostním kódem Vám bude vydána ihned po vyplnění přihlášky v obchodech OXALIS ČAJ&KÁVA. Registrace poštou nebo telefonicky není možná. O kartu věrnostního systému OXALIS BONUS CLUB můžete požádat jen v případě, že je Vám minimálně 18 let a máte bydliště v České republice. Z BONUS CLUBU jsou vyloučeni zaměstnanci OXALIS včetně jejich rodinných příslušníků. Podmínkou pro registraci je nákup v minimální hodnotě 200 Kč. Věrnostní systém je určen pouze maloobchodním zákazníkům. Věrnostní systém není platný pro nákupy v prodejnách mimo území České republiky. Čárový kód věrnostní karty lze uložit do mobilního telefonu a následně se již prokazovat pouze tímto způsobem.

JIŽ BRZY BUDE K DISPOZICI I REGISTRACE NA E-SHOPU, o které budete informování emailem

Online registrace na www.oxalis.cz je možná v případě, že jste již registrovaným zákazníkem a máte na e-shopu vlastní účet. Možnost přihlášení do OXALIS BONUS CLUBU nalezne po přihlášení v záložce profilu. V případě registrace na internetu (www.oxalis.cz) Vám bude zaslán e-mail s vygenerovanou kartou s unikátním čárovým kódem, ten lze buď uložit do mobilního telefonu (například prostřednictvím aplikace OXALIS), nebo vytisknout a používat jako běžnou věrnostní kartu i v prodejnách OXALIS ČAJ&KÁVA. Registrace do věrnostního systému online je zdarma.

Novému zákazníkovi bude možnost přihlášení do věrnostního systému nabídnuta v okamžiku registrace na e-shopu www.oxalis.cz. Registrace poštou nebo telefonicky není možná. 

Při obou variantách registrace je nutné vyplnit veškeré položky formuláře včetně souhlasu se zpracováním osobních údajů. Bez těchto údajů není možné garantovat plnou funkčnost systému a možnost využití všech výhod. V případě registrace na prodejně je nutný také podpis zákazníka.

Co dělat, když již máte věrnostní kartu z prodejny a chcete ji využít i na eshopu, kde dosud nejste registrováni?

Na stránkách www.oxalis.cz přejděte do sekce https://oxalis.cz/bonus-klub, klikněte na odkaz „Už jste se registrovali na prodejně? Klikněte zde a aktivujte svůj účet také na eshopu“. Následně zadejte svůj email, který jste vyplnil/a při registraci do věrnostního systému a na ten Vám obratem dorazí e-mail s unikátním odkazem, kde potvrdíte svou registraci.

Sběr bodů

Za každou 1 Kč nákupu v našem obchodě nebo na www.oxalis.cz se na Vaše bodové konto načte 1 věrnostní bod. Body z jednotlivých nákupů se sčítají. Za 50 věrnostních bodů získáte slevu 1 Kč. Maximální doba pro uplatnění slevy je 1 rok.

Informaci o výši aktuální slevy naleznete na účtence svého nákupu nebo po přihlášení na svém on-line účtu OXALIS BONUS CLUB.

Věrnostní body se počítají pouze za nákupy registrovaného člena a jsou nepřenosné.

Čerpání bodů

Slevu můžete uplatnit kdykoli od dovršení slevy ve výši 20 Kč. Tuto slevu lze uplatnit ihned v rámci dalšího nákupu nebo lze ve sběru pokračovat i nadále. V případě zájmu o uplatnění slevy při nákupu si slevu vyžádejte u personálu prodejny a to po předložení platné věrnostní karty. Výši slevy si zvolíte sami. Slevu lze uplatnit na celý sortiment. 

V případě, že chcete svoji slevu uplatnit na e-shopu, zadejte ji v rámci nabídky v sekci nákupního košíku. *  Veškeré dostupné slevy jsou zobrazeny v záložce „Bonus club“.**

Minimální doplatek nákupu při využití slevy je 1 Kč.

*slevu může zákazník uplatnit pouze v případě, že je přihlášený ke svému účtu

**v případě, že se zákazník on-line neregistroval, nelze na e-shopu slevu uplatnit.

 

DALŠÍ VÝHODY ČLENSTVÍ

  •       speciální slevy a akce určené jen pro členy věrnostního systému
  •       limitované nabídky bodů navíc při nákupu vybraného sortimentu

Ostatní ujednání

OXALIS, spol. s r.o. si vyhrazuje právo věrnostní program kdykoli pozastavit, upravit jej dle aktuálních právních předpisů nebo pozměnit jeho části. Změny budou včas uveřejněny v obchodech OXALIS ČAJ&KÁVA nebo na www.oxalis.cz. Účastníci věrnostního programu mohou svou účast kdykoli ukončit okamžitou výpovědí. Výpověď ze strany OXALIS je možná jen s dodržením lhůty 30 dnů. Přistoupením k pravidlům věrnostního programu OXALIS udělujete souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů společností OXALIS, spol. s r.o., IČO: 49435281, se sídlem K Teplinám 663, 763 15 Slušovice (dále jen „OXALIS“) jako správci, v souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to na dobu Vašeho členství ve věrnostním programu OXALIS BONUS CLUB, aby zpracovával Vaše osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, datum narození, adresa, e-mail a telefonní číslo pro své marketingové účely, k optimalizaci své nabídky a pro použití v rámci věrnostního programu OXALIS BONUS CLUB, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb. Udělujete souhlas s jejich předáním společnosti OXALIS, spol. s r.o. Takto získané údaje nebudou předány třetí osobě.

 

Máte právo požadovat od společnosti OXALIS informaci o zpracování svých osobních údajů. V případě, že zjistíte, nebo se domníváte, že zpracování Vašich osobních údajů je v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo je v rozporu se zákonem, zejména jsou-li Vaše osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, můžete požádat společnost OXALIS o vysvětlení nebo odstranění takto vzniklého stavu. Svá práva dle předchozí věty můžete uplatnit a svůj souhlas s vyhodnocení a použitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely můžete kdykoliv odvolat krátkým písemným sdělením na [email protected] nebo na adresu OXALIS, spol. s r.o., K Teplinám 663, 763 15 Slušovice. Z členství v OXALIS BONUS CLUB jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti OXALIS, spol. s r.o..



Postup při ztrátě věrnostní karty.

Bohužel nedokážeme vytvořit duplikát karty. Novou kartu lze však získat znovu nákupem za 200 Kč na prodejně. Starou kartu Vám stornujeme a body z ní přepíšeme na kartu novou, takže o ně nepřijdete. Jen na to prosím upozorněte paní prodavačku, aby nám pak k vašim údajům dopsala poznámku o nutnosti převedení bodů, případně tyto údaje včetně čísla nové karty zašlete na email: [email protected]

Doporučujeme si uložit čárový kód karty například do mobilního telefonu nebo přímo do mobilní aplikace OXALIS. 

Do věrnostního systému jsou zapojeny všechny prodejny OXALIS ČAJ&KÁVA a e-shop www.oxalis.cz.


Otevřít chat