Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Počátek zahrady Meleng se datuje do roku 1852. Pravidelně svinuté černé lístky s vysokým podílem zlatých tipsů dávají vznik tmavohnědému nálevu. Příjemně nasládlá chuť připomíná ječný slad, v závěru se objevuje smetanový tón.
sypaný pravý černý čaj
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Počátek zahrady Meleng se datuje do roku 1852. Pravidelně svinuté černé lístky s vysokým podílem zlatých tipsů dávají vznik tmavohnědému nálevu. Příjemně nasládlá chuť připomíná ječný slad, v závěru se objevuje smetanový tón.
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí zralého ovoce s vůní okvětních plátků čerstvých růží
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí zralého ovoce s vůní okvětních plátků čerstvých růží
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...