Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí karamelu s nádechem smetany.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí karamelu s nádechem smetany.
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
Exkluzivní káva z indonéské Jávě, pěstovaná ve výšce 1800 m n. m. pod horou Argopuro.Za jejím vznikem stojí inovativní tým Walida, který obnovuje krajinu a zároveň podporuje místní komunitu.Hybridní fermentace jí propůjčuje likérový charakter, šťavnatost a ...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...