Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou dostupné pouze v malých baleních.
\cf2V chuti i vůni ucítíte jahody, marshmallow a hnědý cukr. Tělo je sametové, acidita delikátní.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Promytá káva odrůdy Caturra/Catuai pochází z farmy Carmen Estate farmáře Carlose Aguilery, který je již třetí generací rodinné farmy z údolí Volcan u města Chiriqui. Káva se pěstuje ve nadmořské výšce 1700 m n.m. na strmých kopcích pod staletou vegetací deštného pr...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.