Zelený čaj - kvalitní sypané zelené čajeUžijte si svůj malý čajový obřad každý den.
Podle starého čínského přísloví je lepší pít zelený čaj, než užívat medicínu. Legenda říká, že to vyzkoušel už starý čínský císař Šen-nung, když se mu do kotlíku s horkou vodou omylem připletly čajové lístky. Povzbuzující nápoj se dnes těší oblibě po celém světě. Zelený čaj si vás získá jemnou chutí i svými blahodárnými účinky na tělo. Ať už si připravíte některý z tradičních druhů, nebo zkusíte nějaký ochucený, nikdy nesáhnete vedle.
Složení: čínský zelený čaj, jasmínové květy (5 %). V Číně velmi oblíbená kombinace.
Složení: čínský zelený čaj, jasmínové květy (5 %). V Číně velmi oblíbená kombinace.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený Gunpowder, v Číně známý jako perlový čaj, se vyznačuje velmi příjemnou vůní a delikátní chutí. Vhodný k popíjení během celého dne, chutná skvěle i vychlazený s mátou.
Zelený listový čaj z čínské provincie Hubei. Světlý, vydatný nálev.
Zelený listový čaj z čínské provincie Hubei. Světlý, vydatný nálev.
Zelený listový čaj z čínské provincie Hubei. Světlý, vydatný nálev.
Zelený listový čaj z čínské provincie Hubei. Světlý, vydatný nálev.
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Zahrada byla napřed známá pod jménem "Sidrabong" byla v roce 1885 přejménována buddhistickými mnichy na Arya. Nachází se na předměstí města Darjeeling ve výšce 850- 1800 m n. m. Okrově žlutý nálev vzniká po zalití drobných zelených lístků. Ve vůni i chuti můžete ro...
Zahrada byla napřed známá pod jménem "Sidrabong" byla v roce 1885 přejménována buddhistickými mnichy na Arya. Nachází se na předměstí města Darjeeling ve výšce 850- 1800 m n. m. Okrově žlutý nálev vzniká po zalití drobných zelených lístků. Ve vůni i chuti můžete ro...
Zahrada byla napřed známá pod jménem "Sidrabong" byla v roce 1885 přejménována buddhistickými mnichy na Arya. Nachází se na předměstí města Darjeeling ve výšce 850- 1800 m n. m. Okrově žlutý nálev vzniká po zalití drobných zelených lístků. Ve vůni i chuti můžete ro...
Zahrada byla napřed známá pod jménem "Sidrabong" byla v roce 1885 přejménována buddhistickými mnichy na Arya. Nachází se na předměstí města Darjeeling ve výšce 850- 1800 m n. m. Okrově žlutý nálev vzniká po zalití drobných zelených lístků. Ve vůni i chuti můžete ro...
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombi...
Zelený čaj z jedné z největších a nejstarších čajových zahrad v Darjeelingu. Zahrada se rozprostírá na 475 hektarech v údolí Teesta ve výšce 900-1500 m nad mořem. Tmavě zelené lístky s podílem stříbřitých tipsů dávají po zalití vznik světle zelenému nálevu. V chuti i vůni objevíte smetanu v kombi...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacen...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacen...
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Tradiční zelený čaj pěstovaný v horách En Shi v provincii Hubei. Svěží lístky jsou sbírány v jarním období. Zlatavý nálev má plnou, jemně kořeněnou chuť.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Pro výrobu tohoto čaje se sbírají druhé jarní výhonky čajovníku. Tmavě zelená až našedlá barva svinutých lístků dává zelenožlutý nálev. Vůně připomíná sladce pražené kaštany, chuť je mírně nasládlá, pozvolna se rozvíjí do jemných oříškových tónů.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.
Čaj pochází z taiwanské farmy ve Fujianu. Pouze kvalitní, vybrané čajové lístky jsou srolovány do kuličky. Tento čaj má silný, tmavě zelený nálev s nezapomenutelnou vůní. Jeho chuť je příjemně hořká a dlouhotrvající.