Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava Zealong: vodou o teplotě 85-90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 3-4 g čaje (cca 2 čajové lžičky). Ponechte 2 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy. Doporučená příprava OXALIS: vodou o teplotě 80 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 3 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Zealong je první komerční čajovou zahradou na Novém Zélandu. Vznikla v roce 1996 díky čajovému nadšenci Vincentu Chenu. Pěstuje se zde čaj jen té nejvyšší kvality. Následné zpracování čajových lístků a balení probíhá s respektem k přírodě přímo u čajové plantáže v oblasti Waikato.
Doporučená příprava Zealong: vodou o teplotě 85-90 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 3-4 g čaje (cca 2 čajové lžičky). Ponechte 2 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy. Doporučená příprava OXALIS: vodou o teplotě 80 °C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 2 g čaje (cca 1 čajovou lžičku). Ponechte 3 minuty louhovat, poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna se svěží a vyváženou chutí jihoitalského bergamotu.
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...