Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
pražená zrnková káva (100% arabika)
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí vanilky a karamelu.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.