Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Směs káv z okolí měst Nova Resende a Cabo Verde. Název kávě dala městská čtvrť Estuário v přístavním městě Santos. Obsahuje odrůdy Mundo Novo a Catuaí. Káva v jejíž vůni i chuti můžete nalézt ušlechtilou hořkou čokoládu v kombinaci s arašídy. V chuti navíc objevíte tóny kakaových slupek. Tělo je jemné, acidita nízká.
Ideální pro tyto druhy přípravy: aeropress, moka, dripper, espresso, french press.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí irského krému.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí irského krému.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...