Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžete nalézt vysokoprocentní čokoládu, v chuti pak objevíte maliny, třtinový cukr a hořkou čokoládu. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro všechny druhy přípravy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková káva (100% arabika)
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700\emdash 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžete nalézt vysokoprocentní čokoládu, v chuti pak objevíte maliny, třtinový cukr a hořkou čokoládu. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro všechny druhy přípravy.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí karamelu s nádechem smetany.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí karamelu s nádechem smetany.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí pražených oříšků s nádechem kokosu.
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...