Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Nízký
Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau v podhůří nejvyšší hory Indočíny – Fansipanu. Pro jeho výrobu je ideální suché podnebí a mírné slunečné počasí, které bývá obvykle na podzim. Za rok se vyrobí pouze 500 kg tohoto čaje. Tmavohnědé lístky s podílem zlatavých tipsů vytvářejí po zalití průzračný nálev světle hnědé barvy. V chuti i vůni se objevuje lesní med, kakao a sladké pomeranče.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 10 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Nízký
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.