Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého mléka.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého mléka.
vodou o teplotě 70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 4 nálevy.
Střední
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...
Čaj se produkuje v oblasti Pindaya z čajovníků ve stáří od 25 až do 100 let v nadmořské výšce okolo 1200 metrů. Více než 50 % obyvatel tohoto regionu si vydělává na živobytí právě pěstováním čaje. Převážně zavinuté listy stříbřitě zelené barvy dávají po zalití sytě žlutý nálev. V chuti převažují...
Ájurvédský čaj s chutí assamského čaje a koření.
Ájurvédský čaj s chutí assamského čaje a koření.
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.
Ovocný čaj s ibiškem s kouzelnou chutí lesních plodů s tóny vanilky.