Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Pouze z prvotřídních čajů se květy jasmínu opatrně vybírají stejně jako u tohoto druhu. Kvalita jasmínového čaje se určuje kvalitou zeleného čaje a účinností aromatizace. Výborný zelený čaj mistrně ochucený jasmínovými květy.
Pouze z prvotřídních čajů se květy jasmínu opatrně vybírají stejně jako u tohoto druhu. Kvalita jasmínového čaje se určuje kvalitou zeleného čaje a účinností aromatizace. Výborný zelený čaj mistrně ochucený jasmínovými květy.
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...