Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
vodou o teplotě 70-80°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Čaj s opojnou chutí červených plodů.
Čaj s opojnou chutí červených plodů.
Zelený čaj z oblasti Ilam, kde historicky započalo pěstování čaje v Nepálu. Čaj se tu pěstuje ve výšce od 915 do 1 830 m. Lehce zavinuté, zelené lístky doplněné světlými tipsy vytvářejí po zalití světle žlutý nálev. Ve vůni i chuti lze identifikovat čajovou růži.
Zelený čaj z oblasti Ilam, kde historicky započalo pěstování čaje v Nepálu. Čaj se tu pěstuje ve výšce od 915 do 1 830 m. Lehce zavinuté, zelené lístky doplněné světlými tipsy vytvářejí po zalití světle žlutý nálev. Ve vůni i chuti lze identifikovat čajovou růži.
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.
Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření.