Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vychází z tradiční indické receptury kořeněného mléčného nápoje s černým čajem. Masala je v překladu "směs" složená z několika druhů zahřívacího koření. V lahvi najdete silný výluh bez mléka. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších čajů na světě. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení a opravdových chutí. Zažijte na vlastní lok.
voda, 17% třtinového cukru, 10% směs koření /cejlonská skořice, kardamom zelený, pepř černý, fenykl, hřebíček/, 5% černého čaje, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný proti kvašení
Vychází z tradiční indické receptury kořeněného mléčného nápoje s černým čajem. Masala je v překladu "směs" složená z několika druhů zahřívacího koření. V lahvi najdete silný výluh bez mléka. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších čajů na světě. Roztančí chuťové pohárky, osvěží, nakopne a rozjasní mysl. Žádný čajíček! Určeno milovníkům přírodního povzbuzení a opravdových chutí. Zažijte na vlastní lok.
voda, 17% třtinového cukru, 10% směs koření /cejlonská skořice, kardamom zelený, pepř černý, fenykl, hřebíček/, 5% černého čaje, konzervanty: kyselina citrónová a sorban draselný proti kvašení
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Straciatellové lískové oříšky jsou překvapivým spojením ořechové křupavosti a krémové bílé čokolády smíchané s kousky tmavé čokolády. Čokoládové oříšky inspirované chutí klasické italské zmrzliny si získají vaše srdce díky výjimečné chuti s tóny vanilky.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...