Skladem
Datum dostupnosti:
Pražená varianta Železné bohyně milosrdenství. Základem je středně oxidovaný oolong z provincie Fujian pražený v bambusových koších. Tmavě hnědé lístky srolované do granulek dávají po zalití nálev zelené barvy. Ve vůni objevíte sladko-hořké kakao. V chuti lze nalézt japonskou sakuru ve spojení s kakaovým práškem.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3–4 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Nízký
Pražená varianta Železné bohyně milosrdenství. Základem je středně oxidovaný oolong z provincie Fujian pražený v bambusových koších. Tmavě hnědé lístky srolované do granulek dávají po zalití nálev zelené barvy. Ve vůni objevíte sladko-hořké kakao. V chuti lze nalézt japonskou sakuru ve spojení s kakaovým práškem.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3–4 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Nízký
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Jedná se o částečně oxidovaný čaj, pocházející z taiwanské farmy ve Fujianu. Tmavě zelené svinuté listy rostlinné vůně dávají po zalití kompaktní, příjemně zaoblenou chuť s lehce praženou notou.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.