Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Raw ovocná tyčinka s rozinkami, mandlemi, manánem a zelenou kávou vám dodá potřebnou energii.
Hmotnost: 45 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
banánová pasta 30 %, rozinková pasta 30 %, mandle 29 %, zelená káva 1 %. Může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Raw ovocná tyčinka s rozinkami, mandlemi, manánem a zelenou kávou vám dodá potřebnou energii.
Hmotnost: 45 g.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
banánová pasta 30 %, rozinková pasta 30 %, mandle 29 %, zelená káva 1 %. Může obsahovat stopy arašídů a ostatních skořápkových plodů.
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...
Sušené višně zalité hořkou čokoládou jsou prostě bezkonkurenční kombinace. Sladko-kyselou chuť višní se smyslnou hořkou čokoládou si prostě zamilujete. Višně jsou navíc skvělým antioxidantem a obsahují spoustu vitaminů, čokoláda vám zase zvedne náladu a uspokojí ch...
Ochutnejte lahodnou kombinaci sladkého sušeného ovoce a výborných oříšků. Směs brusinek, kešu, mandlí a dvou druhů rozinek vás nabije energií. Ideální svačinka do školy, práce nebo na cesty. Ovocné pokušení si můžete vychutnat samotné nebo popusťte v kuchyni uzdu f...
Ochutnejte lahodnou kombinaci sladkého sušeného ovoce a výborných oříšků. Směs brusinek, kešu, mandlí a dvou druhů rozinek vás nabije energií. Ideální svačinka do školy, práce nebo na cesty. Ovocné pokušení si můžete vychutnat samotné nebo popusťte v kuchyni uzdu f...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.