Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma mandlí a amaretta.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma mandlí a amaretta.
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
...pražená káva s aroma ušlechtilé čokolády a lískových oříšků
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.