Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Kávy z této oblasti se vyznačují jemnou aciditou a komplexností. Káva z kooperativy HOAC sdružuje 1900 farmářů v regionu Okapa. Třešně z kávovníků odrůdy Bourbon, Typica a Arusha jsou zpracovány mokrou metodou a sušeny klasickým způsobem na slunci. Vůně kávy připomíná hořkou čokoládu. V chuti objevíte červený rybíz a ostružiny s dotekem mléčné čokolády, jemnou aciditou a lehkým tělem.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma originálních čokoládových pralinek.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma originálních čokoládových pralinek.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma smetanové čokolády a kokosu.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...