Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Ryze bílý čaj z horských oblastí Nilgiri. Na výrobu se používají pouze pupeny sbírané za ranní rosy. Tyto pocházejí z menších čajových zahrad. Následná výroba pak probíhá pod pečlivým dohledem v moderní továrně. Dlouhé, zeleno stříbřité tipsy vytvářejí po zalití nálev medové, ovocno-květinové vůně. V chuti nejdříve dominují zralé meruňky a broskve, v závěru se objevují květy jasmínu a med.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3-4 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Vysoký
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.