Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
proslazený černý rybíz v hořké čokoládě
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé roční období.
Alergeny: sója a výrobky z ní.
Proslazený černý rybíz 51 % (černý rybíz, cukr, regulátor kyselosti kyselina citrónová, aroma), hořká čokoláda 48 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), lešticí látky (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů a mléka. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1784 kJ/ 426 kcal, tuky 16 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 59 g), bílkoviny 3 g, sůl 0 g.
proslazený černý rybíz v hořké čokoládě
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé roční období.
Alergeny: sója a výrobky z ní.
Proslazený černý rybíz 51 % (černý rybíz, cukr, regulátor kyselosti kyselina citrónová, aroma), hořká čokoláda 48 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójové lecitiny ; aroma vanilky), lešticí látky (arabská guma, šelak). Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů a mléka. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 43 %. Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1784 kJ/ 426 kcal, tuky 16 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9 g), sacharidy 63 g (z toho cukry 59 g), bílkoviny 3 g, sůl 0 g.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Kandys poznáte podle pravidelných krystalů, které vznikají speciální technologií. Je vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Sladké potěšení v podobě jemné bílé čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.SloženíCukr, kakaové máslo, sušené plnotučné ...
Sladké potěšení v podobě jemné bílé čokolády. Toto lízátko je dokonalým dárkem pro každou příležitost - ať už chcete někomu vykouzlit úsměv, vyjádřit lásku nebo si jen dopřát chvilku sladkého požitku.SloženíCukr, kakaové máslo, sušené plnotučné ...