Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená káva s chutí připomínající pařížský dort
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma čokolády (1,6%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená káva s chutí připomínající pařížský dort
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma čokolády (1,6%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 45 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.9 g (z toho cukry 1,3 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pražených oříšků s nádechem kokosu.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo....
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo....
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...