Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý polofermentovaný čaj aromatizovaný, ochucený
...směs dvou oolong čajů s květy jasmínu a mléčným aroma
Vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Roasted Ti Kuan Yin Oolong a Malawi Thyolo Oolong (92,6 %), jasmín květ (4,6 %), aroma mléko (1,5 %), aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
sypaný pravý polofermentovaný čaj aromatizovaný, ochucený
...směs dvou oolong čajů s květy jasmínu a mléčným aroma
Vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
Roasted Ti Kuan Yin Oolong a Malawi Thyolo Oolong (92,6 %), jasmín květ (4,6 %), aroma mléko (1,5 %), aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské ...
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské ...
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.