Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Delikátní spojení mléčného oolongu s indickým kořením.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
pravý polofermentovaný čaj Milk oolong (54 %)[polofermentovaný čaj, mléčné aroma (min. 1,5 %)], skořice, fenykl plod, zázvor, kardamom plod, bílý pepř, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Nízký
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v\~roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V\~dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v\~pěstitels...
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v\~roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V\~dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v\~pěstitels...
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.