Skladem
Datum dostupnosti:
pravý zelený práškový čaj
\kerning2Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výraznější chuti, která vyniká i vůči jiným ingrediencím. \kerning0
Návod k použití: Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte 200 ml vody o teplotě max. 80°C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
pravý zelený práškový čaj
\kerning2Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výraznější chuti, která vyniká i vůči jiným ingrediencím. \kerning0
Návod k použití: Vysypte obsah sáčku do misky nebo šálku, zalijte 200 ml vody o teplotě max. 80°C, pečlivě rozmíchejte nejlépe pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný.
pravý zelený práškový čaj
\kerning3Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolag...
\kerning3Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu! Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolag...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.