Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s přírodním aroma malin a mléčné čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma malin a mléčné čokolády (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 29 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.9 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená káva s přírodním aroma malin a mléčné čokolády.
na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, přírodní aroma malin a mléčné čokolády (min. 2 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 29 kJ/ 7 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.9 g (z toho cukry 0,8 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita. Tato káva pochází z farmy Motherland Farmers ležící ...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...