Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Tento oolong pochází přímo z čajové zahrady Satemwa, jejíž historie sahá až do roku 1923. Označení Thyolo dostal podle nejbližšího městečka. Delší, tmavě hnědé lístky dávají po zalití vznik nálevu lehce oříškové, sladké vůně. V chuti objevíte notu arašídového másla a oříšků v karamelu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Střední
Tento oolong pochází přímo z čajové zahrady Satemwa, jejíž historie sahá až do roku 1923. Označení Thyolo dostal podle nejbližšího městečka. Delší, tmavě hnědé lístky dávají po zalití vznik nálevu lehce oříškové, sladké vůně. V chuti objevíte notu arašídového másla a oříšků v karamelu.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 4-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý polofermentovaný čaj
Střední
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Slavný představitel částečně oxidovaných čajů. Velké, hrubé listy, výrazná a velmi příjemná vůně. Doporučujeme pro každého milovníka kvalitního čínského oolongu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Základem je kvalitní oolong z jarní sklizně v Anxi ve Fujianu. Jedná se o částečně oxidovaný čaj, u kterého se čajové lístky před zaschnutím speciálním způsobem ochucují. Původ jeho výroby je na Taiwanu.
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...
Čaj pochází z oblasti Wu Yi, pohoří na hranici provincií Fujian a Jiangxi. Lístky čaje jsou praženy při vyšších stupních, než je tomu běžné u příbuzného čaje Ti Kuan Yin. Po zalití vytvářejí objemné, hnědočerné lístky zlatavý nálev. Jeho výrazná vůně i chuť připomíná karambolu s tóny tropického d...