Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Honey metodou zpracovaná káva odrůdy Venecia z farmy Sonora. Hacienda Sonora se nachází na úpatí světově známého vulkánu Poás. O kávu se tu starají otec a syn Alberto a Diego Guardia již od 70. let 20. století. V současnosti pěstují 20 různých odrůd na 80 hektarech obklopených deštným pralesem. Vůně je sladová, čokoládová. Chuť je kombinací sladké skořice, nugátu a rumových pralinek. Tělo je bohaté, sametové, acidita živá.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex, espresso.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.