Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Černý čaj z vysokohorských oblastí regionu Kericho. Dlouhé černé lístky vytvářejí po zalití nálev oranžové barvy. Vůně je ovocná, sladká. V chuti můžete zprvu rozpoznat sladké švestky, v závěru se objevují maliny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Vysoký
Černý čaj z vysokohorských oblastí regionu Kericho. Dlouhé černé lístky vytvářejí po zalití nálev oranžové barvy. Vůně je ovocná, sladká. V chuti můžete zprvu rozpoznat sladké švestky, v závěru se objevují maliny.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Vysoký
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna s jasmínovými květy a s aroma tropického bergamotu
Pravý černý čaj Ceylon Ruhuna s jasmínovými květy a s aroma tropického bergamotu
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...