Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tělo sametové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Tato promytá káva pochází z plantáží malých pěstitelů v oblasti Huehuetenango. Pěstuje se ve výšce 1500-1600 m. Vůni dominuje delikátní čokoláda. V chuti objevíte zralé angrešty s černým rybízem se sladce čokoládovou dochutí. Acidita je delikátní, tělo sametové.
Ideální pro tyto druhy přípravy: dripper, aeropress, french press, chemex.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Po pomletí ji uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Střední
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, s...
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní. Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, s...