Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou chutí sladkého karamelu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, ochucený karamel (3,4 %) (cukr, glukózový sirup, máslo , smetana , voda), aroma, kakaové slupky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
sypaný černý čaj aromatizovaný, ochucený
Pravý černý aromatizovaný čaj s lákavou chutí sladkého karamelu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte.
pravý černý čaj, ochucený karamel (3,4 %) (cukr, glukózový sirup, máslo , smetana , voda), aroma, kakaové slupky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.