Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v překladu znamená ̶2ořech̶2, naznačující chuťový profil čaje.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Sencha ekologického původu z oblasti města Kirishima v prefektuře Kagoshima. Jedná se o květnovou produkci z kultivaru Asatsuyu. Zelené lístky dávají po zalití průzračný nálev jasně zelené barvy. V chuti se projevuje výrazná sladkost se zabarvením do makadamových oříšků. Samotný název Kinomi v překladu znamená ̶2ořech̶2, naznačující chuťový profil čaje.
vodou o teplotě 60-70°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
Pravý zelený čaj Sencha s harmonickou kombinací pomerančů a vánočního koření.
Pravý zelený čaj Sencha s harmonickou kombinací pomerančů a vánočního koření.
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...
Pochází z čajových plantáží prefektur Shizuoka a Kagoshima. Ve vůni i chuti dominuje mladý ječmen. V chuti dále můžete rozeznat umami s lehce nahořklou dochutí. Je vhodná jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů nebo smoothie, a to hlavně díky výrazně...