Skladem
Datum dostupnosti:
doplněk stravy
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu!
Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolagen dokáže tělo efektivně absorbovat. Ve spojení se superpotravinou matcha, která má skvělé antioxidační účinky tvoří skvělou dvojku, která přispívá k podpoře vaší krásy a vitality.
Doporučené denní dávkování: 3g směsi (přibližně 1 čajová lžička) 1-2 x denně, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80 °C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný. Doporučujeme přidat mléko (rostlinné/kravské).
Balení obsahuje 30 dávek.
Obsah kolagenu v 1 dávce (1 čajová lžička): 1500 mg
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl. Vysoký obsah kofeinu - není vhodné pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Obsah kofeinu: 8,18 mg/g
3g směsi (přibližně 1 čajová lžička) 1-2 x denně, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80 °C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný. Doporučujeme přidat mléko (rostlinné/kravské).
BIO japonská matcha* 50%, hydrolyzovaný kolagen 50%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1505 kJ/ 355 kcal, tuky 1.87 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,13 g), sacharidy 18.05 g (z toho cukry 5,88 g), bílkoviny 66,38 g, sůl 0,09 g.
doplněk stravy
Ochutnejte spojení zeleného čaje Matcha Konnichiwa s benefity hydrolyzovaného kolagenu!
Kolagen je významnou bílkovinou v těle a je klíčem ke zdravé pleti, vlasům, nehtům i kloubům. S věkem dochází k úbytku kolagenu v organismu, proto je vhodné jej doplňovat. Hydrolyzovaný kolagen dokáže tělo efektivně absorbovat. Ve spojení se superpotravinou matcha, která má skvělé antioxidační účinky tvoří skvělou dvojku, která přispívá k podpoře vaší krásy a vitality.
Doporučené denní dávkování: 3g směsi (přibližně 1 čajová lžička) 1-2 x denně, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80 °C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný. Doporučujeme přidat mléko (rostlinné/kravské).
Balení obsahuje 30 dávek.
Obsah kolagenu v 1 dávce (1 čajová lžička): 1500 mg
Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl. Vysoký obsah kofeinu - není vhodné pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Obsah kofeinu: 8,18 mg/g
3g směsi (přibližně 1 čajová lžička) 1-2 x denně, zalijte horkou vodou o teplotě max. 80 °C, pečlivě rozmíchejte pomocí bambusové metličky, až je nálev jemný a zpěněný. Doporučujeme přidat mléko (rostlinné/kravské).
BIO japonská matcha* 50%, hydrolyzovaný kolagen 50%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 1505 kJ/ 355 kcal, tuky 1.87 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,13 g), sacharidy 18.05 g (z toho cukry 5,88 g), bílkoviny 66,38 g, sůl 0,09 g.
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Matcha je nejkvalitnější druh japonského zeleného čaje pěstovaného z velké části ve stínu. Je vyrobena z nejmladších lístků čajovníku a pomletá mlecími kameny na jemný zelený prášek. Matcha Asagiri se produkuje v okolí městečka Nishio v prefektuře Aichi ̵1 tradiční lokalitě zaměřené na tento druh...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...
Je produkována v okolí města Kakegawa v prefektuře Shizuoka. Název Hisui se z japonštiny překládá jako "nefrit", což odráží barvu čajových lístků, ze kterých je Matcha vyráběna. Je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravu koktejlů, č...