Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Čajová zahrada Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Lehce zavinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití nasládlý nálev, jehož vůně i chuť připomíná karamel v zajímavé kombinaci se sladkým citronem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Čajová zahrada Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Lehce zavinuté černohnědé lístky vytvářejí po zalití nasládlý nálev, jehož vůně i chuť připomíná karamel v zajímavé kombinaci se sladkým citronem.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
…vyvážená kombinace brusinek s nádechem třešňových tónů
…vyvážená kombinace brusinek s nádechem třešňových tónů
Zahrada se nachází ve výšce 1600 m n.m. v distriktu Anamallais, který se vyznačuje rozmanitým ekosystémem a řadou vodních ploch. V oblasti žije mnoho druhů divoké zvěře, mezi nimi i početná stáda slonů. Po zalití drobných černých listů vzniká hnědooranžový nálev. V...
Zahrada se nachází ve výšce 1600 m n.m. v distriktu Anamallais, který se vyznačuje rozmanitým ekosystémem a řadou vodních ploch. V oblasti žije mnoho druhů divoké zvěře, mezi nimi i početná stáda slonů. Po zalití drobných černých listů vzniká hnědooranžový nálev. V...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči...